Felhasználási feltételek

SACAR Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Rózsa utca 8.; adószám: 11822646-2-13. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

Elfogadható használat

A weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:
(a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
(c) ne tegyen (az XGaminget illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
(d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.
Tájékoztatjuk, hogy a Sacar Kft. a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

2. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3.1. Az XGaming által szolgáltatott tartalom
A weboldalon az XGaming által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja az XGaming, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.
A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.
3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom
A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt az XGaming számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) az XGaming üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.
Tájékoztatjuk, hogy az XGaming saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy az XGaming már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok az XGaminget, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

4. Felelősség

Az XGaming mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. Az XGaming nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.
A weboldal az XGaming weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Az XGamingnek nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.
Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni az XGaming ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy az XGaming támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5. Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Sacar Kft. (székhely:2000 Szentendre, Rózsa utca 8..; adószám: 11822646-2-13).
Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen illmed.euvgmail.com , vagy (ii) postai úton 2000 Szentendre, Rózsa utca 8.

6. Változások

A Sacar Kft. a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

7. Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Sacar Kft. nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.
A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.
Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

Play Cover Track Title
Track Authors